25 GODINA VODI ANTISRPSKI PORTAL Gujon o sramnom propagandnom filmu N1: NJega ste našli da priča o Vučiću, toliko o kredibilnosti ovog čoveka

Novosti onlajn

03. 11. 2023. u 07:46

DIREKTOR Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon raskrinkao je laži koje je TV N1 objavila o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

25 ГОДИНА ВОДИ АНТИСРПСКИ ПОРТАЛ Гујон о срамном пропагандном филму Н1: Њега сте нашли да прича о Вучићу, толико о кредибилности овог човека

Foto I. Marinković

Gujon je u objavi na društvenoj mreži X naveo da je francuski „novinar”, kojeg je N1 pozvala da govori o Vučiću u skandaloznom filmu, zapravo najveći mrzitelj srpskog naroda.

- N1 našao za shodno da o predsedniku Srbije govori kontroverzni francuski „novinar” Žan-Arno Derens koji već 25 godina vodi antisrpski portal „Le courrier des Balkans”.

- Njegov sajt je osnovan uoči bombardovanja Srbije 1998. i od tada propagira antisrpsku propagandu uz jaku finansijsku podršku sa Zapada.

- Derens javno podržava nezavisno Kosovo i godinama napada Francuze koji se bore za srpski narod na Kosovu i Metohiji ili jednostavno misle drugačije od njega. Na prošlim izborima javno je podržao pokret „Ne davimo Beograd”.

- Toliko o kredibilnosti i neutralnosti ovog sagovornika.

(Alo)

BONUS VIDEO: VUČIĆ: Nikada ništa nisam ukrao, ja nemam 619 miliona evra, to su ogromne razlike

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)