"BORIMO SE DALJE" Brnabić: Ne smemo da dozvolimo da nas pritisak spolja i iznutra pobedi

Novosti online

04. 10. 2023. u 11:59

MI moramo da nađemo snagu da se borimo i nastavimo dalje. Mi smo kao narod pod rukovodstvom Vučića uradili toliko toga - poručila je premijerka Ana Brnabić.

БОРИМО СЕ ДАЉЕ Брнабић: Не смемо да дозволимо да нас притисак споља и изнутра победи

Foto: Printscreen/TV Prva

- Mi moramo da nađemo snagu da se borimo i nastavimo dalje. Mi smo kao narod pod rukovodstvom Vučića uradili toliko toga da promenimo sliku Srbije kao gubitničke. Uspeli smo napornim radom da to promenimo. Kada pogledate šta sve radimo, vidite jednu potpuno drugačiju zemlju. Mi ne smemo da dozvolimo da nas pritisak spolja i iznutra pobedi. Imamo odlične vesti. U sledeći četvrtak predlog budžeta za 2024. godinu ide na Vladu, pa u Skuštinu. Imamo dodatno povećanje penzija od januara, imamo rast plata, minimalna zarada ide na preko 400 evra od 1. januara. Potpuno drugačija zemlja - kaže Brnabićeva.

"Borimo se dalje, moramo da nađemo snagu"

Premijerka kaže da danas ide u Ovčarsko-kablarsku klisuru, dok će sutra obići arheološko nalazište Vinča - Belo brdo.

- Stavljamo stakleni vidikovac. Prvi takav u ovom delu Evrope. Mnogo ljudi će biti tamo. Borimo se dalje, moramo da nađemo snagu, iako je ovo što se dešava užasno. Predsednik je hrabro nastupio u intervjuu za Si-En-En, izašao je da se bori na najtežem borištu, da kaže istinu, da se izbori za reč. Moramo svi to da radimo. Mi imamo za šta da se borimo. Svi zajedno uz predsednika Vučića - poručila je premijerka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OMILJENA DESTINACIJA SRBA: Kako i za koliko para da posetite ovo ostrvo