VUČIĆ OTKRIVA NOVE INFORMACIJE O UBISTVU SRBA U BANJSKOJ: Predsednik Srbije u ponedeljak u "Ćirilici"

Novosti online

01. 10. 2023. u 16:11

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić otkriće nove informacije u vezi sa ubistvom trojice Srba u Banjskoj u ponedeljak uveče u 21 sat u emisiji "Ćirilica" na Hepi televiziji.

ВУЧИЋ ОТКРИВА НОВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О УБИСТВУ СРБА У БАЊСКОЈ: Председник Србије у понедељак у Ћирилици

Foto: Printskrin TV Hepi

Vučić je danas na svom instagram profilu najavio da će "u roku od 24 sata" građani čuti i videti na koji način su Bojan Mijailović, Igor Milenković i Stefan Nedeljković ubijeni u sukobu sa kosovskom policijom 24. septembra.

- Ti pokušaji da ćutimo na to kako su ubijeni neki od Srba nisu uspeli i neće proći i zato vas obaveštavam da u roku od 24 sata ćete to moći da čujete i vidite. Mi imamo iskaze očevidaca, ljudi koji su bili na licu mesta i videli kako i na koji način su, najmanje jedan ranjeni čovek, ubijen, zverski. I Srbija se neće umiriti dok se ne sazna puna istina, jer životi Srba ne vrede manje od drugih. I ne interesuje me ko će i kolike pritiske da vrši, kao što me ne interesuje ni to kako i na koji način misle da povrede Srbiju svojim lažima, i u regionu, i u delu zapadnih medija - kazao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (63)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao