UVEK ĆEMO SE BORITI ZA NAŠU ZEMLJU I NAŠ NAROD Brnabić: Sa predsednikom sam razgovarala o merama koje treba da preduzmemo na KiM (VIDEO)

Novosti Onlajn

25. 09. 2023. u 22:03

PREMIJERKA Ana Brnabić oglasila se na svom zvaničnom Instagram nalogu povodom trenutne situacije na Kosovu i Metohiji.

УВЕК ЋЕМО СЕ БОРИТИ ЗА НАШУ ЗЕМЉУ И НАШ НАРОД Брнабић: Са председником сам разговарала о мерама које треба да предузмемо на КиМ (ВИДЕО)

Foto: Instagram printskrin/anabrnabic

- Za nama su dva užasno teška dana. Zahvaljujući politici Aljbina Kurtija, svi smo bili svedoci užasnog krvoprolića na Kosovu i Metohiji. Ja sam upravo završila sastanak sa predsednikom Republike Srbije Aleksandrom Vučićem, na kojem smo razgovarali o merama koje treba da preduzmemo i šta dodatno možemo da uradimo za naš narod, pre svega na Kosovu i Metohiji.

  

Ali ono što je posebno teško, u ovako užasnim trenucima, je to što nijedna tragedija ne može da nas ujedini. Monstruozna je laž koju je objavio tajkunski dnevni list Nova, na svojoj naslovnoj strani u sutrašnjem izdanju, da je Aleksandar Vučić svu krivicu za krvoproliće prebacio na Srbe na Kosovu i Metohiji. Ne postoji osoba u Srbiji koja nije jasno čula da je Aleksandar Vučić rekao da je jedini, jedini i isključivi krivac za krvoproliće na Kosovu i Metohiji, Aljbin Kurti i njegova politika. Ali za razliku od njih i političara koje podržavaju, koji su nemušto i bezumno, recimo, branili interese Republike Srbije, Aleksandar Vučić je u Unedinjenim nacijama, i juče ponovo u Beogradu, po ko zna koji put, ponovio da mi nikada, mi nikada nećemo priznati nezavisnost takozvane Republike Kosovo. I borićemo se protiv toga i borićemo se protiv laži. Borićemo se za našu zemlju i UVEK ćemo se boriti za naš narod - izjavila je premijerka Brnabić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (30)

CELA SRBIJA ĆE TOG DANA BITI UZ SVOG PREDSEDNIKA: Ključan datum za naš narod - svi će biti uz Vučića tokom rasprave o Srebrenici