NEDELJA SA PREDSEDNIKOM: Ponosan sam na Dan srpskog jedinstva, na naše sportiste, vojnike i ekonomski napredak (VIDEO)

Novosti online

18. 09. 2023. u 00:13

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić sumirao je utiske nedelje koja ostaje za nama.

НЕДЕЉА СА ПРЕДСЕДНИКОМ: Поносан сам на Дан српског јединства, на наше спортисте, војнике и економски напредак (ВИДЕО)

Foto: Tanjug/Radule Periši

U nedelji u kojoj smo obeležili Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, ponosili smo se i našom trobojkom zbog sjajnih uspeha naših sportista i odličnom opremljenošću i spremnošću vojske, kao i još jednom velikom renomiranom fabrikom koja će u našoj zemlji širiti svoje poslovanje.

Ipak, najveći ponos svih nas koji vredi svakog truda i neprospavane noći, jesu osmesi naše dece koji nam daju snagu da još više, brže i bolje gradimo Srbiju.

Ponosan sam na Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, kao i na poruku koju je Srbija ovim praznikom poslala. To je bila poruka čvrstine i odlučnosti da opstanemo na svojim ognjištima, poruka da znamo da nismo veliki, ali da nećemo dozvoliti nestanak našeg naroda.

Pred nama je novi period u kome moramo da budemo još snažniji, čvršći, jedinstveni po ključnim pitanjima. Zato se borimo za svaku investiciju, fabriku i radno mesto, dok razgovaramo sa svima, čuvajući svoje principijelne pozicije, nezavisnost u odlučivanju i dostojanstvo građana Srbije.

Sutra putujem u Njujork gde ću nastaviti da se borim za interese naše zemlje, silovito, kao i uvek do sada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (68)

RUSIJA U EUFORIJI, AMERI OSTAJU BEZ OLIMPIJSKIH IGARA?! Amerikanci uveli zakon da naštete Rusima, a sada se im se obija o glavu!