VUČIĆ: Građani Srbije, srećan praznik, Dan srpskog jedinstva!

Novosti online

14. 09. 2023. u 17:50

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima na Instagramu iz Brisela kako bi im čestitao praznik koji sutra Slavimo - Dan srpskog jedinstva.

ВУЧИЋ: Грађани Србије, срећан празник, Дан српског јединства!

Foto: Printskrin

- Nije bio lak dan u Briselu. U teškim i gotovo nemogućim uslovima neuspešan satanak. Sada smo došli u Budimpeštu na nekoliko sati. Čekaju me razgovori bugarskim premijerom, mađarskom predsednicom, i razume se mađarskim premijerom. Večeras, kasno, se vraćam u Beograd. Hoću da svim građanima Srbije čestitam praznik. Mi sutra slavimo Dan srpskog jedinstva. Moramo da slavimo svoju zastavu, svoju crveno, plavo, belu trobojku. Moramo da slavimo naše pretke koji su nam ostavili našu otadžbinu da bismo umeli da cenimo budućnost naših potomaka zbog kojih sve radimo. Sve ono što smo prethodno uradili je samo prvo poluvreme, pred nama je drugo poluvreme velikih ekonomskih pobeda, nadam se ogromnog napretka a to možemo samo zajedno, ujedinjeni. Živela Srbija i naš narod!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis