"NAROD NE MOŽETE DA PREVARITE" Vučić: "Ako budu jasno izrazili volju za izborima imaće ih i brže nego štu su mislili" (VIDEO)

Novosti onlajn

29. 08. 2023. u 20:56

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić poručio je na svom Instagram nalogu da opozicija može očekivati nove izbore i pre nego što se bude nadala i da će iste izgubiti još ubedljivije nego prethodne.

НАРОД НЕ МОЖЕТЕ ДА ПРЕВАРИТЕ Вучић: Ако буду јасно изразили вољу за изборима имаће их и брже него шту су мислили (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Pink

- Narode, čuli ste pre 15 dana su mi pretili, kaže ako Vučić raspiše izbore staće Srbija. Oni misle kad oni stoje da svi ostali stoje i da niko ništa ne radi u ovoj zemlji. Pa kažu ako budete imali ideju da raspišete izbore imaćete narod na ulicama i sve to. Juče potpuno promenili mišljenje, kaže sad hoće izbore po svaku cenu i niko ih ne pita kako je moguće da to u 10 ili 15 dana sve promenite. Ako budu jasno izrazili volju i želju za iborima, evo da vam to poručim nedvosmisleno, i ako kažu da hoćemo ih što pre, imeće ih i brže nego što su mislili. To je sve što mogu da vam kažem. I izgubiće opet i izgubiće opet jer narod ne možete da prevarite. I izgubiće sa ubedljivijom razlikom nego što je to bilo prošli put - izjavio je Vučić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Vučić (@avucic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (172)

CELA SRBIJA ĆE TOG DANA BITI UZ SVOG PREDSEDNIKA: Ključan datum za naš narod - svi će biti uz Vučića tokom rasprave o Srebrenici