SUDE MU SAMO ZATO ŠTO JE SRBIN! Slađan Trajković oboleo zbog neadekvatne terapije u Kurtijevom zatvoru

D. Z.

04. 08. 2023. u 16:23

I DANAŠNjE ročište u suđenju Slađanu Trajkoviću bivšem pripadniku tzv. kosovske policije odloženo je zbog neodstatka dokumentacije, a prema rečima advokata Dejana Vasića, sudija je zabranila da se javno iznose dešavanja u sudnici. Današnje ročište bilo je zatvoreno za javnost, a naredno je zakazano za 11. septembar.

СУДЕ МУ САМО ЗАТО ШТО ЈЕ СРБИН! Слађан Трајковић оболео због неадекватне терапије у Куртијевом затвору

foto privatna arhiva

I dok advokat Vasić opominje da je i na današnjem ročištu učinjena bitna povreda poslovnika jer je suđenje bilo zatvoreno za javnost, Slađanova supruga ističe da je njen suprug diskriminisan, da se protiv njega vodi politički proces i da mu se iako je nevin sudi jer je – Srbin.

- Slađan je vidno smršao zbog bolesti i neadekvatne terapije u zatvoru. Žalio se na bolove u nogama jer smo imali prilike malo da porazgovaramo. Uprkos tome lisice su mu stavljene i na nogama a izjavu da prisustvuje današnjem ročištu potpisao je sa lisicama na rukama - ističe za "Novosti" Slađanova spruga Suzana koja naglašava da sama činjenica da je suđenje zatvoreno za javnost ukazuje da nema dokaza protiv njenog supruga i da na pravdi Boga leži u zatvoru ni kriv ni dužan.

Inače, Slađan Trajković koji je prethodno proveo više od deset godina u tzv. kosovskoj policiji uhapšen je 15. decembra prošle godine pošto su svi Srbi napustili tzv. kosovsku policiju, a na teret mu se stavlja navodni ratni zločin odnodno maltretiranje i proterivanje Albanaca tokom rata na Kosovu i Metohiji 1998. i 1999. godine.

BONUS VIDEO - KRVAVA TUČA U ROŽAJAMA: Nožem povređene tri, uhapšene dve osobe

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave