"NAŠI ODNOSI DOBILI POSEBAN ZAMAH": Vučić primio u oproštajnu posetu ambasadora Norveške

Novosti online

19. 07. 2023. u 10:20 >> 10:59

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić primio je u oproštajnu posetu ambasadora Kraljevine Norveške Jerna Eugena Jelstada.

НАШИ ОДНОСИ ДОБИЛИ ПОСЕБАН ЗАМАХ: Вучић примио у опроштајну посету амбасадора Норвешке

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

- Zahvalio sam ambasadoru Jelstadu na tome što je posvećenim diplomatskim radom doprineo unapređenju sveobuhvatne saradnje između Srbije i Norveške, zemlje sa kojom gajimo tradicionalno prijateljstvo i čvrsto partnerstvo u mnogim oblastima od značaja za Srbiju. Istakao sam da su upravo tokom njegovog mandata naši odnosi dobili poseban zamah, kao i da je ogromno iskustvo Norveške u brojnim oblastima, a posebno u modernizaciji energetskog sistema, za nas bilo od neprocenjive važnosti - objavio je predsednik na svom Instagram nalogu, uz fotografije susreta.

- Poželeo sam ambasadoru mnogo uspeha u daljem radu, uveren da će iz Srbije poneti lepe uspomene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

CELA SRBIJA ĆE TOG DANA BITI UZ SVOG PREDSEDNIKA: Ključan datum za naš narod - svi će biti uz Vučića tokom rasprave o Srebrenici