PITAM se da li tužiteljka koja je podigla optužnicu protiv Slađana i ti lažni svedoci imaju savesti? Veruju li i plaše li se Boga? Jer, ukoliko su svedoci "sigurni" i govore istinu, zašto je tužiteljka odlazila po kućama da ih traži, zašto oni nisu ranije optužili mog supruga za nedela koja mu sada stavljaju na teret? Zašto nisu dozvolili njegovom advokatu da ih sasluša ili da se Slađan suoči sa njima? Jednostavno, zašto i kome smeta moj suprug, osim što je Srbin, što je napustio kosovsku policiju i što im je stalo da što više Srba bude osuđeno čak i ako su nedužni. Zato se jedino uzdamo u Božju pravdu iako u dubini duše verujem da će, ipak, i na sudu pravda pobediti i da će se dokazati da moj suprug, kao i većina uhapšenih Srba, nije kriv za ono za šta ih tereti prištinsko pravosuđe.

Komentari (3)

Ljubica

14.07.2023. 20:22

Boga ima, a pravda je ponekad jako spora, ali ako se samo u pobedu zla veruje,kakav bi to onda bio život i čemu bi služio? Duša me boli za svim ovim ljudima, ali predaja nije i ne može biti opcija.Mora se u svet poslati i proslediti sve vezano za ove postupke.UN mora sve ovo saznati. Kina, Rusija, Indija, sa svima imamo dobre odnose, mora se pokazati svetu kakvu torturu preživljava naš narod.

Novi

14.07.2023. 21:51

Ne rade to Albanci sami, nego to čine uz nagovor i podršku korumptivnih fašista koji su na vlasti u zapadnim zemljama i koji to rade po celom svetu. Sreća što se svet menja, sporo ali se menja. Albanci ne shvataju da polako prolaze godine 1990-2000 kada su ti koruptivni fašisti širom sveta nesmetano bombardovali, rušili, ubijali i pljačkali.

Boris

15.07.2023. 01:06

Sve je iz iste "kuhinje" i tace 100% i tkz.izbori i tkz.gradonacelnici od 1% podrske i pucanje po neduznom narodu i hapsenja sve je to delo ZLA preko okeana