KURTIJEVA POLICIJA UHAPSILA JOŠ JEDNOG SRBINA: Medicinskog tehničara maltretirali pred ćerkicom i suprugom

D. Z.

17. 06. 2023. u 18:22

PRIPADNICI Kurtijeve policije uhapsili su danas na Jarinju Dalibora Spasića, medicinskog tehničara iz Kosovske Mitrovice dok se sa maloletnom ćerkicom i suprugom vraćao iz centralne Srbije, koji su zbog toga pretrpeli snažan šok, saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju.

КУРТИЈЕВА ПОЛИЦИЈА УХАПСИЛА ЈОШ ЈЕДНОГ СРБИНА: Медицинског техничара малтретирали пред ћеркицом и супругом

Foto D. Milovanović

Kancelarije za Kosovo i Metohiju odmah je stupila u kontakt s porodicom i uhapšenom Daliboru obezbedila advokata. 

- Lažni ministar policije Dželjaj Svečlja ponovo je jednog Srbina proglasio zločincem, umesto da se izvini što je već uhapsio nevinog momka Nemanju Vlaškovića u Leposaviću pod lažnom optužbom da je fizički napao novinare što je notorna laž, kao i neosnovanog hapšenja Radoša Petrovića, Dušana Obrenovića i Miluna Milenkovića - navodi se u saopštenju.

Iz Kancelarije za KiM ističu da Spasić nije nikakav kriminalac već zdravstveni radnik u bolnici u Kosovskoj Mitrovici koga sada Svečlja pokušava da kriminalizuje samo ako je popreko pogledao nekog novinara.

- Svečlja koji je poznat po prevrtanju Euleksovih vozila, a njegov gazda Kurti po bacanju suzavca i šok bombi i zatvaranju medija, najmanje imaju pravo da nekoga proglašavaju kriminalcima jer su oni patentirali nasilne i kriminalne metode na Kosovu i Metohiji. I ovim hapšenjem žele da izazovu novu krizu i destabilizaciju prilika na terenu i pod plaštom nekakve borbe za prava medija, zapravo zastraše i proteraju Srbe sa Kosova i Metohije - piše u saopštenju Kancelarije za KiM.

BONUS VIDEO: AKCIJA SRPSKE POLICIJE - Na teritoriji centralne Srbije uhapsili do zuba naoružane Kurtijeve specijal

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)