VUČIĆ: Šta hoćete? Mene da obesite, a patrijarha da silujete? Koliko još genijalnih ideja imate

V.N.

19. 05. 2023. u 18:37

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić obratio se večeras na velikom narodnom mitingu u Pančevu, koji je počeo u 18.15 časova.

ВУЧИЋ: Шта хоћете? Мене да обесите, а патријарха да силујете? Колико још генијалних идеја имате

Foto: N. Skenderija

On je istakao da opoziciji sve smeta, a da im je jedina mera blokiranje Gazele.

- Šta je smisao svega, pitanje je dana kada će neko da nastrada. Oni hoće na vlast, bez izbora. Vlasti bez izbora nema, kao što nema hleba bez rada. Ako već tražite glave ljudi koji nizašta nisu krivi, i niste u stanju da bar oćutite ili da sagledate tragediju i ponudite rešenja. Onda tražite izbore, dobićete ih. A ne nećete? Pa šta hoćete? Mene hoćete da obesite, patrijarha da silujete. Šta hoćete, koliko takvih ideja genijalnih imate? Nisam čuo nijednu normalnu ideju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (40)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024