VUČIĆ O JEZIVIM IZJAVAMA BAKIĆA: A kako mislite da pobedite? Tako što ćete da nas ubijete?

Novosti online

16. 05. 2023. u 19:08

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić na pitanje novinara "Novosti" kako gleda na sve češće poruke poput onih koje šalje Jovo Bakić "da njega i SNS ne mogu da pobede na izborima, već da to mora drugačije", kaže da je ta izjava Bakića jeziva.

ВУЧИЋ О ЈЕЗИВИМ ИЗЈАВАМА БАКИЋА: А како мислите да победите? Тако што ћете да нас убијете?

Foto: I. Marinković

- A kako mislite da pobedite? Tako što ćete da nas ubijete? Tako što ćete da nas jurite motkama po ulicama, vi junaci? U kojoj se to zemlji dolazi na vlast bez izbora? Mislite li da izborima moraju da budu, a da budu "ćorave kutije", da ne sme da se kandiduje Aleksandar Vučić. To slušam na svakom njihovom skupu, da ne sme moje ime na listama da se pojavi. Četiri i po godine to slušam pred svake izbore. A, što? Zbog čega? Gde to ima u svetu? Nema nigde! Nije ni Makron izlazio na lokalne izbore, pa je njegovo ime stajalo na listama. A što vam smeta moje ime kad sam "najgori ubica"? Najlakše ćete da pobedite ubicu, kriminalca i zločinca ili znate i sami kakvi ste lažovi - kazao je Vučić.

Foto: Printscreen

Jovo Bakić

On kaže da nema problem da oni nastave sa takvim izjavama.

- Dođu nekad tmurna, sumorna vremena u kojima najgori isplivaju na površinu, oni koji nisu mogli razred da prođu, najnesposobniji i pomisle da je to trenutak za njihovu akciju. Srećom, to vreme uvek jako kratko traje - rekao je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (191)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!