"OVE PRETNJE NAS NEĆE UPLAŠITI": Mirković - Reči Milovana Brkića su jedina politika opozicije

Novosti online

08. 05. 2023. u 20:25

ALEKSANDAR Mirković, šef odborničke grupe u Skupštini grada i narodni poslanik oglasio se povodom sramnih pretnji Milovana Brkića, u kojima pozova na ubistvo predsednika Srbije, Aleksandra Vučića.

ОВЕ ПРЕТЊЕ НАС НЕЋЕ УПЛАШИТИ: Мирковић - Речи Милована Бркића су једина политика опозиције

Foto: Printskrin

- Najnovije skandalozne pretnje i uvrede od strane opozicionog lidera i ideologa Milovana Brkića, za svaku su osudu i iziskuju hitnu reakciju nadležnih institucija. 

Zloupotrebljavajući tragediju koja je celu zemlju zavila u crno, više puta dokazani nasilnici su organizovali protest sa kojeg, gle čuda, pozivaju na ubistvo i nasilje.
Dok šetaju iza parole "stop nasilju u Srbiji" pozivaju mlade da uzmu puške, uđu u Predsedništvo i otkinu glavu Aleksandru Vučiću. Sve to je propraćeno psovkama i uvredama na račun Angeline Vučić, majke predsednika, sa bolesnom mržnjom i psihopatskim pogledom u očima od kojih se svako normalan zgrozi - kaže Mirković.

Dodaje i to da si reči Brkića "jedina politika opozicije".

- Pitanje koje se samo nameće je, šta ljudi sada misle o organizatorima protesta koji sami šalju i upućuju ovako jezive pretnje i poruke, a navodno se bore i žele mir u našoj zemlji? Reči Milovana Brkića su jedina politika opozicije i najbolji dokaz ko u našoj zemlji poziva, želi i vrši nasilje. Ove pretnje nas neće uplašiti i nastavićemo da sledeći odgovornu politiku Aleksandra Vučića radimo još više za Beograd, našu Srbiju, a nadležne institucije neka se pozabave ovakvim pojavama jer tako nešto ja apsolutno nedopustivo - ističe Mirković.

BONUS VIDEO: "PUŠKAMA REŠITI SUDBINU SRBIJE" Milovan Brkić poziva na ubistvo Vučića

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSIJA JE ŠOKIRANA: Evo šta je američka teniserka uradila kada se Ruskinja povredila (VIDEO)