"NEMA POTREBE ZA UVOĐENJEM VANREDNOG STANJA" Vučić: 13 dana kritično posle masovne pucnjave

Novosti online

05. 05. 2023. u 11:32

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić rekao je da je 13 dana kritično posle masovne pucnjave, i da će biti više policije na ulicama, kao i da nema potrebe za uvođenjem vanrednog stanja.

НЕМА ПОТРЕБЕ ЗА УВОЂЕЊЕМ ВАНРЕДНОГ СТАЊА Вучић: 13 дана критично после масовне пуцњаве

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

- Posle toga se vraćamo normalnom životu, ali da nikada ne zaboravimo strašnu žrtvu koju smo podneli. Nije nam potrebno oružje, već znanje za budućnost, i trebaju nam živa, a ne mrtva deca - kazao je predsednik.

- Do ponedeljka su dani žalosti, ni reč neću reći ovima što koriste tragedije zbog politike. Od ponedeljka ću odgovoriti svim mešetarima, kojima je jedini cilj da naš narod bude što više unesrećen, da bi njima bilo što bolje. Zato je Srbija najjača kada je najteže. Imali smo stravične gubitke i u vreme poplava, pa su pričali da ljude pržimo u visokim pećima u Lazarevcu. Koje nemamo, šta znaju prevaranti. Danas sam ponosan na zrelost i ozbiljnost naših ljudi, i na brigu i ljubav koju majke i bake pokazuju. Te naše žene, građanke Srbije, ne može da pobedi niko. Neće uspeti niko da pobedi slobodarske vrednosti Srbije. Neće uništiti živote za 6.700.000 ljudi, baš zato što nećemo dati da se zaborave životi anđela koje su pobili monstrumi - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (188)