POSLALI TELEGRAM: Plenković i Milanović uputili saučešće povodom masovne pucnjave u Beogradu

Novosti online

03. 05. 2023. u 17:57

PREDSEDNIK i premijer Hrvatske Zoran Milanović i Andrej Plenković uputili su danas telegrame saučešća povodom pucnjave koja se desila u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, a u kojoj je ubijeno devet osoba, od toga osam učenika.

ПОСЛАЛИ ТЕЛЕГРАМ: Пленковић и Милановић упутили саучешће поводом масовне пуцњаве у Београду

Foto: Tanjug/Hina/Mario Strmotić/Edvard Sušak

Predsednik Milanović uputio je telegram saučešća predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, saopšteno je danas sa Pantovčaka.

- Prenesite izraze naše najdubljeg saučešća porodicama stradalih. Želimo brz oporavak povređenima te snagu i hrabrost kako bi prebrodili posledice ovog brutalnog napada - napisao je Zoran Milanović u telegramu saučešća.

Premijer Hrvatske Andrej Plenković uputio je telegram saučešća srpskoj premijerki Ani Brnabić povodom masovne pucnjave u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu, izrazivši ožalošćenost tako velikim brojem izgubljenih dečijih života.

- Molim Vas primite izraze mog iskrenog saučešća povodom masovne pucnjave u osnovnoj školi u Beogradu. Porodicama ubijenih izražavamo iskreno saučešće, a ranjenima želimo brzi oporavak - stoji u pismu predsednika Vlade Hrvatske.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024