POSLANICU SNS ODŽEPARILI U PREVOZU: Novčanik joj vraćen zahvaljujući hrabroj Aleksandri

S.S.R.

27. 04. 2023. u 11:56

POSLANICA SNS Dragana Lukić iz Loznice nedavno je odžeparena u prevozu broj "78" u blizini Slavije, a novčanik sa svim dokumentima i novcem joj je vraćen zahvaljujući hrabrosti radnice u trafici Aleksandri Stoimanović iz Beograda.

ПОСЛАНИЦУ СНС ОЏЕПАРИЛИ У ПРЕВОЗУ: Новчаник јој враћен захваљујући храброј Александри

Privatna arhiva

Kako nam je ispričala Lukićeva, stigla joj je poruka na Instagramu od Aleksandre da se javi zbog dokumenata.

- Nisam imala pojma da sam odžeparena. Tek sam tad shvatila da mi u torbi nema novčanika sa sve ličnim karticama i dokumentima. Zatim sam sklopila priču da im je iz tašne koju sam držala u ruci neko izvukao novčanik u autobusu, a da nisam ni osetila - priča nam Lukićeva.

Privatna arhiva

Dragana Lukić, poslanik SNS

On je zatim, izašao iz autobusa na Slaviji i zastao kod trafike u kojoj radi Aleksandra.

- Pošto imam iskustva sa takvim ljudima tokom godina rada u trafici, primetila sam ga i bio mi je sumnjiv da je nešto uzeo iz dela trafike koji je napolju. Istrčala sam i videla kako drži nešto ispod jakne. Viknula sam na njega, pomerila mu jaknu i videla da stiska novčanik. Pokušao je da se opravda da ga je našao. Uzela sam mu, a on je pobegao. Shvatila sam da je zapravo nekoga odžepario - ispričala nam je Aleksandra. - Onda sam preko dokumenata pronašla Draganu i novčanik joj je vraćen.

Dragana nam je rekla da joj je drago što postoje ljudi kao Aleksandra i da joj je beskrajno zahvalna za gest koji je napravila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov