"ZAPAMTITE OVAJ DAN KADA JE POSLEDNJI EVROPSKI GETO LEGALIZOVAN" Brnabić: Molim OEBS da preporuči izbore na KiM kao najbolji primer

Novosti Onlajn

23. 04. 2023. u 13:17

PREMIJERKA Ana Brnabić poslala je jaku poruku na svom Tviter nalogu povodom današnjih izbora na Kosovu i Metohiji i tim povodom tagovala u Evropsku uniju, ambasadora SAD u Prištini i misiju OEBS-a u Prištini.

ЗАПАМТИТЕ ОВАЈ ДАН КАДА ЈЕ ПОСЛЕДЊИ ЕВРОПСКИ ГЕТО ЛЕГАЛИЗОВАН Брнабић: Молим ОЕБС да препоручи изборе на КиМ као најбољи пример

FOTO: AP/Tanjug

Zapamtite ovaj dan. Ovo je dan kada je poslednji evropski geto legalizovan i legitimizovan. Ove fotografije zaista oslikavaju "vladavinu prava" i pravo značenje "demokratskih izbora" na Kosovu i Metohiji koje su podržane od strane EU I Kvinte.

Molim OEBS da obrati pažnju i da obavezno ovo preporuči drigima kao najbolji primer: održavanje izbora u privremenim kontejnerima pod direktnim nadzorom oružanih snaga. Izbori - slobodni i fer, sa oružanim snagama i oklopnim vozilima! To je Evropa u 21 veku!

Ovo sada postaje nova demokratska norma, uvedena i podržana od strane kreatora "Republike Kosovo". Na kraju ove šarade, ovakvi izbori, u ovakvim uslovima, smatraju se normalnim, od strane licemera koji štite i brane takvu "republiku".

Isti oni koji su pre 10 godina dogovorili i garantovali Briselski sporazum, za koji nikada nisu ni planirali da ga primene. Osećajte se ponosnim! Slavite danas vaša dostignuća. U slavu onoga što ste stvorili!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (37)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima