PRE OHRIDA ĆU REĆI ŠTA MISLIM I ŠTA NAM JE ČINITI: Vučić danas i sutra sa Lajčakom

Tanjug

13. 03. 2023. u 11:27

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić rekao je da će danas i sutra razgovarati sa specijalnim izaslanikom za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom, a da će u sredu ili četvrtak pre puta u Ohrid izneti više informacija kako vidi situaciju povodom Kosova i Metohije i šta treba činiti.

ПРЕ ОХРИДА ЋУ РЕЋИ ШТА МИСЛИМ И ШТА НАМ ЈЕ ЧИНИТИ: Вучић данас и сутра са Лајчаком

Foto: Tanjug

- Ne želim mnogo da govorim pre susreta, danas i sutra ću biti sa njim i pokušati da radim, ne o tome o čemu ćemo da maštamo, već šta je to šta možemo da uradimo - rekao je Vučić u Dobanovcima odgovarajući na novinarsko pitanje o evropskom sporazumu,  Lajčakovoj poseti Prištini i Beogradu, kao i očekivanjima od predstojećeg sastanka u Ohridu, Briselskom sporazumu i ZSO.

On je dodao i da ne vidi šta je smisao ako neko ne želi ni da razgovara o ZSO.

- Ako neko ne želi ni da razgovara, a kamoli da implementira ZSO, ne vidim šta je smisao, da ne govorim ništa više od toga. Danas i sutra ću da razgovaram sa Lajčakom, a u sredu ili četvrtak, pre puta u Ohrid, reći ću kako sve vidim, šta mislim o svemu i šta nam je činiti u narednom periodu - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove