TOMIĆ O "ANTIDRŽAVNOJ KOALICIJI": Oči zacaklele od želje da se domognu fotelja

Novosti online

07. 03. 2023. u 16:45

ČLAN Predsedništva Srpske napredne stranke Zoran Tomić komentarisao je skup koji 17. marta planira da organizuje deo opozicije.

ТОМИЋ О АНТИДРЖАВНОЈ КОАЛИЦИЈИ: Очи зацаклеле од жеље да се домогну фотеља

Foto: SNS

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

Skupili se ispred mikrofona jedan neobavešteni Francuz, izlapeli monarhista i besni desničar sa svojim kombi saputnicima. Možda ovo zvuči kao početak nekog vica, ali je zapravo tužna realnost. Antidržavna kombi koalicija posle debakla koje je doživela po gradovima u Srbiji došla je na novu ideju, da organizuje skup 17. marta na kome će pokazati svoj patriotizam kroz zloupotrebu tragičnih datuma za naš narod na Kosovu i Metohiji, istim onim kojima su i oni svojim nečinjenjem, glupošću i bahatošću svojevremeno doprineli. Kažu da ovog puta ne pozivaju na proteste i demonstracije kao prošlog puta, već na okupljanje i šetnju. Skup im se završava na istom onom mestu odakle su upućene pretnje smrću predsedniku Vučiću, protestu na koji su otvoreno svi oni pozivali, a najviše Boško Obradović, a potom pobegli da piju pivo i da nastave da se kriju u svojim mišjim rupama.

Napadaju i dalje Aleksandra Vučića da je potpisao sporazum, a čovek nije ni potpisao niti je to igde zabeleženo. Pošto im to propalo prelaze na novi nivo gluposti, a to je da više nije potreban ni potpis, već je dovoljna saglasnost da bi ga napali da je izdajica, da radi protiv Srbije i da se i dalje nešto krije od naroda. Tvrde da Vučić nešto krije na osnovu izjave predstavnika EU, istih onih protiv kojih su? Tvrde da je Vučić rekao da nema primedbe na sporazum, a javno na RTS pokazao dokument u kome je Srbija poslala čitav niz primedbi na isti sporazum. Jedino što je Vučić prihvatio jeste da se razgovara, pre svega o implementaciji Briselskog sporazuma i formiranje Zajednice srpskih opština i da se dođe do rešenja za Kosovo i Metohiju, koja je garancija opstanka našeg naroda, opstanka naše crkve u pokrajini. Jasno i glasno je Aleksandar Vučić rekao da se Ustav Srbije mora poštovati, da nema odustajanja od crvenih linija i da zamrznuti konflikt nije rešenje, jer on za razliku od ovih politikanata i foliranata zaista razmišlja o budućnosti Srbije i njenog naroda.

Kad pogledamo Boška Obradovića, Miloša Jovanovića, Vojislava Mihajlovića, Milicu Đurđević Stamenkovski i ostalu svitu oko njih, nema razlike među njima folirantima i politikantima. Puna im usta nekakve borbe, a njihova borba se ogleda u izborima jer im oči zacaklele od želje da se domognu fotelja. Svako ko je za Vučića za njih je štetočina i to je jasna poruka koju su uputili građanima Srbije šta misle o njemu. Na konferenciju danas nisu izašli sa nekom idejom, predlogom, da kažu šta bi oni drugačije uradili. Izašli su samo sa novim napadima, pretnjama i uvredama. Uvrede i pretnje ovog puta nisu samo upućene Vučiću, već su i medije počeli da targetiraju, a o tome koliko su im ciljevi jasni i njihova tzv. borba za Srbiju pokazalo se i kroz zbunjenost novinara iz tajkunskih medija koji ih promovišu. Neka ne brinu, ako tajkunima i njihovim novinarima nisu jasni, narodu jesu. Narod je u njima jasno video da su antidržavna koalicija koja je pustila teroriste na slobodu, nemo gledala na patnju i stradanje Srba na Kosovu i Metohiji i koja na ovoj važnoj i teškoj temi za Srbiju želi da profitira kroz fotelje i mandat za dalje degradiranje Srbije. Narod je jasno poručio da im podli plan neće proći i da volju građana na izborima neće prekrojiti na ulici i kroz zloupotrebu dece! Narod je uz Aleksandra Vučića koji se zajedno sa narodom bori za očuvanje Kosova i Metohije, poštovanje Ustava i bolju budućnost Srbije!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (80)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024