"NEMA PREDAHA U BORBI": Ministar Vučević podržao predsednika Vučića - Samo hrabro, za Srbiju i KiM

Novosti online

17. 02. 2023. u 13:59

MINISTAR odbrane Miloš Vučević pružio je podršku predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću za predstojeće sastanke sa predstavnicima najmoćnijih država sveta.

НЕМА ПРЕДАХА У БОРБИ: Министар Вучевић подржао председника Вучића - Само храбро, за Србију и КиМ

Foto: Tanjug

– Danas predsednika Vučića očekuje serija sastanaka sa predstavnicima najmoćnijih država sveta, a u isto vreme, u prištinskoj Skupštini se slave teroristi i ratni zločinci koje su čak i njihovi mentori poslali na suđenje. Naš narod kaže – “čega se pametan stidi, budala se ponosi”, i rekao bih da ta izreka savršeno pristaje sramnim scenama iz Prištine. Jer, prošlo je tačno 15 godina od proglašenja lažne države Kosovo i za nas nema predaha u borbi da sačuvamo vitalne interese naroda i države. Zato, puna podrška predsedniku Vučiću i samo hrabro, za Srbiju i KiM, nema predaje – rekao je Vučević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (26)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo