"SUSRET ISTORIJSKI" Vučić nakon razgovora sa Zemanom - "Sa velikim poštovanjem slušao sam mudre savete našeg prijatelja" (FOTO)

Novosti onlajn

30. 01. 2023. u 12:25

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić danas je na ceremoniji svečano dočekao predsednika Češke Republike Miloša Zemana ispred Palate Srbija.

СУСРЕТ ИСТОРИЈСКИ Вучић након разговора са Земаном - Са великим поштовањем слушао сам мудре савете нашег пријатеља (ФОТО)

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

- Privilegija je i čast za Srbiju da ugosti predsednika Zemana @hradofficial u jednoj od poslednjih državnih poseta na kraju njegovog mandata, što ovaj susret čini istorijskim i vrlo posebnim za našu zemlju.

Razmenili smo mišljenja o svim gorućim pitanjima današnjice, a ja sam sa velikim poštovanjem slušao mudre savete našeg prijatelja, zasnovane na iskustvu velikog državnika čiji ugled prevazilazi okvire dnevne politike, koji ima hrabar pristup mnogim pitanjima i koji je odgovoran i pouzdan prijatelj.

Zahvalio sam predsedniku Zemanu na iskrenoj podršci Srbiji i na tome što je dao lični impuls našim odnosima i prijateljstvu, snažno se zalažući za produbljivanje bilateralne i ekonomske saradnje između naših zemalja, po čemu ćemo uvek posebno poštovati i pamtiti period njegove predsedničke službe - napisano je u objavi na stranici "Budućnost Srbije AV". 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)