"SRAM TE BILO MILOŠE JOVANOVIĆU" Petković ljutito - Dali bi i nezavisnost Kosovu, ukinuli RS i ušli u NATO samo da bi došli na vlast

Novosti onlajn

21. 01. 2023. u 11:53

DIREKTOR Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković na Tviter profilu oglasio povodom izjave Miloša Jovanovića o tajnom pregovaranju predsednika Vučića oko francusko-nemačkog plana za KiM.

СРАМ ТЕ БИЛО МИЛОШЕ ЈОВАНОВИЋУ Петковић љутито - Дали би и независност Косову, укинули РС и ушли у НАТО само да би дошли на власт

Foto Tanjug

- Ako je neko iskreno i otvoreno govori o KiM i u javnosti i u Skupštini, to je svakako predsednik Vučić. Rešavanje najvažnijeg nacionalnog pitanja međutim nije rijaliti šou i nemoguće je dijalog voditi pred kamerama. Miloš Jovanović, da istinski brine za KiM i da ima poštene namere, ne bi pokušavao da ušićari sitan politički profit u ovako teškom trenutku. Stavite prst na čelo kad krenete da otežavate sopstvenoj državi! Neka Vas je sram, Miloše Jovanoviću! Kad je vlast u pitanju pokazali ste kako lako odustajete od KiM! Lepo Vam je u društvu boraca za tzv. nezavisno Kosovo, ukidanje Republike Srpske i ulazak u NATO. Za dan bi ste se ujedinili da bi došli na vlast! - napisao je Petković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)