VUČIĆ SE U DAVOSU SASTAO SA PLENKOVIĆEM: "Vrlo korektan razgovor o srpsko-hrvatskim odnosima" (FOTO)

Novosti onlajn

19. 01. 2023. u 09:56

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić na marginama Svetskog ekonomskog foruma u Davosu sastao se danas sa hrvatskim premijerom Andrejom Plenkovićem.

ВУЧИЋ СЕ У ДАВОСУ САСТАО СА ПЛЕНКОВИЋЕМ: Врло коректан разговор о српско-хрватским односима (ФОТО)

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

- Vrlo korektan razgovor sa @plenkovic.andrej o srpsko-hrvatskim odnosima. Verujem da ćemo u periodu koji je pred nama uspeti da ostvarimo napredak, kako na planu ekonomije, tako i po pitanju političkih odnosa - napisao je predsednik Vučić na svom Instagram profilu. 

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se jutros u Davosu sa liderima regiona na panelu Diplomatski dijalog na Zapadnom Balkanu, u okviru Svetskog ekonomskog foruma (WEF).

Vučić će posle toga, kako je planirano, imati i poseban sastanak sa Borjanom Krišto.

Predsednik Srbije će na kraju trodnevnog učešća na WEF-u u Davosu učestvovati i na panelu “Widening Europeˈs Horizons -  Kako nova Evropska politička zajednica može ojačati bezbednosni pejzaž kontinenta usled širih geopolitičkih promena?”.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (155)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)