"DEČAK JE NOSIO STRAŠNO ORUŽJE, BADNJAK U RUKAMA" Vučić o tvitu Rade Trajković - "Samo obavlja prljave poslove za neke druge službe"

Novosti onlajn

08. 01. 2023. u 10:30

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić gostuje u "Jutarnjem programu" na TV Pink, gde govori o napadima na Srbe na Kosovu i Metohiji."

ДЕЧАК ЈЕ НОСИО СТРАШНО ОРУЖЈЕ, БАДЊАК У РУКАМА Вучић о твиту Раде Трајковић - Само обавља прљаве послове за неке друге службе

Foto: Tviter/@LaziDetektor

Vučić je rekao da neće da komentariše tvitove Rade Trajković, a nakon što je mu je voditeljka pročitala šta je ona napisala, on je istakao da Trajkovićeva samo obavlja prljave poslove za neke druge službe.

- Imam obavezu da ćutim o takvim stvarima. Na savetu za nacionalnu bezbednost ja moram da potpišem da neću odavati informacije, i to nikada nisam uradio. Pogledajte samo jednu stvar. Neko bi rekao da je reč o rodoljubivom odnosu, a znate li zašto su svi ti rodoljubi protiv podele. Zato što su za nezavisno Kosovo u celini. Radi Trajković je Srbija, u kojoj lepo živi, susedna država. A ona je građanka države Kosovo. Da razjasnimo, za mene Kosovo nije nezavisna država, za nju jeste. Zato je ona protiv toga da Srbija ima bilo šta na Kosovu. Srbi su krivi, zato što je dečak prstićima napao na pištolj teroriste Kurtaja, a nosio je strašno oružje, badnjak u rukama. A to da se neko obradovao napadu, možda se samo ona obradovala - rekao je predsednik.

Podsetimo, savetnica Kurtijevog "ministra" Nenada Rašića Rada Trajković posle pokušaja ubistva Stefana i Miloša Stojanovića kod Štrpca od strane Albanca.

Rada Trajković svojim objavama, na sebi svojstven način, brani dželata srpske dece, koji širi mržnju prema svemu što je srpsko.

Da stvari bude gore, dok napada Beograd, Rada Trajković brani Kurtijevu "policiju", a upravo je pripadnik tzv. KBS pokušao da ubije malog Stefana i njegovom rođaka Miloša.

BONUS VIDEO: NAJPOTRESNIJI SNIMAK UOČI BOŽIĆA: Cela Srbija je plakala zbog malog Stefana

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (92)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna