JASNO JE DA JE KURTAJ POKUŠAO DA UBIJE SRPSKE DEČAKE: Vučić i Jevtić o pokušajima Albanaca da sve prikažu kao srpsku krivicu

Novosti onlajn

08. 01. 2023. u 10:22

PRILIKOM gostovanja predsednika Vučića, u studio se uključio Dalibor Jevtić, koji je rekao da se danas održava protest, i da je opšte stanje ranjenih dečaka dobro.

ЈАСНО ЈЕ ДА ЈЕ КУРТАЈ ПОКУШАО ДА УБИЈЕ СРПСКЕ ДЕЧАКЕ: Вучић и Јевтић о покушајима Албанаца да све прикажу као српску кривицу

Foto: Printskrin/Pink

- Atmosfera je teška u narodu, jer je puno gneva zbog svega što se događa, i velika je muka zadesila naš narod. Još više bole ovi pokušaji da se na drugačiji način prikaže pokušaj ubistva dečaka. Iako je jasno da je Kurtaj pokušao da ih ubije, sada pokušavaju da prikažu kako je došlo do neke pucnjave - rekao je Jevtić.

Vučić je pozdravio narod na KiM, posebno u Sirinićkoj župi i Štrpcu, i rekao je da je samo doći do tih mesta zastrašujuće.

- To su spomenici i murali UČK, a ti ljudi se dole drže i čuvaju naše ime i prezime u najtežim okolnostima. Dobro je da imamo i dalje bolnicu u Gračanici u koju ulažemo novac, to su stvari koje možemo da uradimo. Želim im svima dobro zdravlje, srećnu Novu godinu, i Srbija će biti uz njih - kazao je predsednik.

BONUS VIDEO: NAJPOTRESNIJI SNIMAK UOČI BOŽIĆA: Cela Srbija je plakala zbog malog Stefana

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (199)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri