STEFAN Tomić (18) iz Klokota na Kosovu i Metohiji napadnut je noćas kada se sa bratom vraćao sa božićne liturgije u Crkvi Svetog Petra i Pavla. Stefana je napala grupa Albanaca, a mladić je zadobio povrede oka, ruke, abdomena i nogu, a lekarsku pomoć je potražio u zdravstvenoj ustanovi u Vitini.

zagorka

07.01.2023. 14:48

Oni , koji su Srbiju bombardovali 1999; i dalje preko Siptara sprovode svoje ideje, ne bi li proterali Srbe sa svog ognjista.Rezoluciju 1244 traba sto pre sprovesti u delo, jer KFOR sprema povecanje svojih snaga sa 4 na 8-10 000 vojnika.Posle toga, bice teze da bilo sta ucinimo, bez obzira na garancije kvinte.Vuk dlaku menja, ali cud nikad. To se odnosi na ubice nase dece, trudnica i ostalog stanovnistva1999; a koji su sada u Vojnim strukturama pod drugim imenom.

buki

07.01.2023. 17:22

@Nina - Nema granicu, ali još manje ima realnu osnovu, jer smo ih decenijama dotirali, hranili i činili sve da se ta divlja plemena socijalizuju. I fakultete su u Srbiji imali na albanskom, a oni su od svih pruženih pogodnosti koristili samo onu da se maksimalno razmnožavaju i spremaju za sukobe iz kojih se nadaju da će proisteći velika Albanija. Zapad im je ulio tu ideju i čitav vek im podgeva nadu za državom koja uzima delove Srbije, Crne Gore, Makedonije, BiH i Grčke. Naoružava njihove teroriste i pomaže etničko čišćenje pomenutih naroda sa tog prostora koji zauzimaju Albanci i koji nekažnjenim zločinima nad starosedeocima izazivaju njihov egzodus.

Dragan

07.01.2023. 17:35

Oni trenutno svoju mržnjujavno i neskriveno prezentuju prema srbima, a posle će i prema ostalima! Samo polako jer ako laže koza rog nelaže. Njima su hriščani i budisti smrtni neprijatelji.

Miki

08.01.2023. 15:35

Докле! У срцу Европе, у 21 веку ! Шта ли толики људи који штите права људи раде на косову? Чему служе? Кога штите? Како ли зарађују за хлеб кад се ово дешава?