OSTAĆE NOĆAS UZ KREVET RANJENOG SINA: Zorica Stojanović se ne odvaja od Stefana (11) - Najgore je kad stepite za život deteta (VIDEO)

D. Z.

06. 01. 2023. u 20:53

U nesreći je bilo i sreće. Samo ih je Bog sačuvao i sutrašnji praznik.

ОСТАЋЕ НОЋАС УЗ КРЕВЕТ РАЊЕНОГ СИНА: Зорица Стојановић се не одваја од Стефана (11) - Најгоре је кад степите за живот детета (ВИДЕО)

Foto D.Z.

Iako je bio preplašen, moj sin je to čini mi se bolje i hrabrije podneo nego mi.Mi smo još uvek u šoku a on se drži hrabro. Ovim rečima Zorica Stojanović iz Gotovuše kod Štrpca opisuje osećaj posle ranjavanja njenog sina Stefana (11) i rođaka Miloša (21).

I dok objašnjava da su dečaci stali da se slikaju sa badnjacima pored puta kada su Albanci naišli kolima i jedan od njih otvorio vatru, Zorica Stojanović kaže da je njoj o pucnjavi na srpske dečake javio dever i da je odmah otišla u Dom zdravlja u Štrpce.

- Sve se desilo u putu, moj sin i naš rođak malo stariji mladić krenuli su kući sa badnjacima i stali su da se slikaju pored puta. Srećom suprug je bio nedaleko od mesta pucnjave i on je odmah krenuo sa hitnom pomoći. Prvu pomoć su im ukazali u Štrpcu dok su ih potom vozilom Hitne pomoći dovezli ovde u Gračanicu - pojašnjava Zorica.

Majka se ne odvaja od kreveta svog sina u KBC u Gračanici. Kaže da je rana sanirana i da srećom povreda nije oštetila drugi deo tela. Ostaće, kaže noćas sa sinom u bolnici.

- Ne postoji ništa teže nego kada strepite za život deteta - dodaje Zorica.

BONUS VIDEO - NI BADNjE VEČE NE MOŽE DA PROĐE U MIRU: Doktor o povredama srpskih dečaka

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DEJAN BULATOVIĆ: U opozicionom blatu u kom se kaljuža opozicija nema onih koji dobro misle Srbiji