BEOGRAD je pokrenuo sve političke i diplomatske resurse kako bi zahtev Prištine da dobije status kandidata za članstvo u Evropskoj uniji, a koji premijer privremenih institucija Aljbin Kurti namerava da podnese sutra, ostao "mrtvo slovo na papiru".

Ljubica

14.12.2022. 08:14

EU već odavno nema kredibilitet, pa kad može takoreći sama sebi udarati sankcije, kad su u pitanju gas i nafta iz Rusije i tako pokopati vlastitu ekonomiju.Očekuje li neko da sad odjednom pokaže razum i obraz.?!

Bedrija

14.12.2022. 08:33

Jedine aplikacije koje sada primamo su za prodavače "Sporta za zube"... "Grickalice ,semenke ,susam ,zezalice..." Specijalna dozvola se daje za prodavce ljimunade ...

stevo

14.12.2022. 08:39

То је питање решено,Курти одустаје од тог захтева а ми о повраћају војске и полиције на КИМ и још којечега.Па зар не видите како како се нама обраћају искључиво наредбодавно,не могу барикаде уклонити их,не можете захтевати повраћај безбедоносних снага,итд. Муке и даље остају.

Kole

14.12.2022. 08:53

Nemoć eu je sad očigledna! Treba im tražiti ratnu odštetu za sve zločine koje su uradili i pomogli. Kao recimo hrvatima za Jasenovac i posle progon i oluju. Ali i agresiju i sve ono nakon nje. Ako je država,, zašto toliki pritisak da priznamo? Ništa nije rešeno! Misle da ćemo dati nešto što u ratu nismo!

Brateee

14.12.2022. 09:40

E to je ta EU o kojoj mnogi Srbi pričaju i zele ka njoj ... MAJKO RUSIJO !!! Samo tako mozemo opstati i preziveti od fašista koji su navalili sa svih strana da nas ZGAZE !!!

Rašo

14.12.2022. 09:49

Наивност, слепило, вера у лажи, ...? Не знамо шта од овога преовлађује у размишљању наших политичара али уверење да ЕУ нешто неће учинити јер је непоштено, противзаконито, супротно правилима, ... је најблаже речено наивно. Никада се западњаци нису руководили ничим до својим интересима а закони и правила су за друге не за њих! Ваљало би то већ једном схватити!

Srbin sa Kosova

14.12.2022. 10:07

Све написано је тачно, али постоји, бар за сада, једна непремостива прекрека за захтев Србије - члан 13. Бриселског споразума. Дакле, требало је поништити Бриселски споразум, за то је било довољно времена и исто толико прилика. Још увек није касно: нека Београд данас ппоништи Бриселски споразум, јер аргумената има довоњно. Два најзначајнија су: ЗСО на целој територији Косова није формирана и 1000 припадника српске војске и полиције, није изашло на граничне прелазе према Албанији и Македонији...

EULopovi

14.12.2022. 12:52

Tim lipovima preara je jedini način funkcionisanja. Treba obostaviti sve aktivnisti za ulazak u tu kriminalnu organizaciju pod dirigentskom palicom američkog ološa i otvoreni zatražiti pomoć od Rusije i Kine.