OPOZICIJA PRAVI FARSU U SKUPŠTINI: Traže interpelaciju Malog, a on poručuje: "Nemate argumente"

Tanjug

08. 12. 2022. u 17:35

MINISTAR finansija Siniša Mali izjavio je danas povodom najave dela opozicije da pokreće proceduru za njegovu interpelaciju da to rade jer nemaju ništa konstruktivno da kažu, pa onda vređaju i prave farsu.

ОПОЗИЦИЈА ПРАВИ ФАРСУ У СКУПШТИНИ: Траже интерпелацију Малог, а он поручује: Немате аргументе

Foto: RTS Printskrin

On je dodao da je cela Srbija imala priliku da vidi kakva je opozicija danas i način na koji se bahato ponaša, isto onako kako su, kazze, vodili našu zemlju pa je doveli do banrkota i stečaja.

- Ja trpim njihove uvrede već danima. To su oni isti ljudi koji su za premijerku Anu Brnabić rekli da je sramota za Srbiju, da je uvreda za Srbiju, da BIA treba da ispita njene korene, njeno poreklo - rekao je Mali za Tanjug.

Navodeći da se danima u Skupštini Srbije govori o najvažnijem dokumentu koji predviđa povećhanje plata i penzija, životnog standarda, ulaganja u infrastrukturu, ekologiju i energetiku, a to je budžet za narednu godinu, a da se od opozicije čuju samo dobacivanja i uvrede, te da nemaju argument, niti bilo šta konkretno da kažu za dobrobit građana Srbije.

- Onda kad nemate argument, kad nemate ništa konstruktivno da kažete, onda krene vređanje i krenu ovakve stvari - dodao je Mali.

On je istakao da je sve vreme u Skupštini Srbije, više nego svi oni zajedno, imajući u vidu da, kako kaže, većina njih samo ulazi i izlazi iz sale i dobacuje.

- To je njihova slika i prilika, mene to ne interesuje. Neka oni rade šta žele, kako žele, ja ću i dalje da se borim za građane Srbije, da se borim za povećanje plata i penzija, da svaki dinar ide za kapitalne investicije, za izgradnju bolnica, vrtića, škola u ovom trenutku kad imamo najveću svetsku ekonomsku krizu od Drugog svetskog rata - rekao je Mali.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

NE ZNAM KAKO ĆU SVE PODNETI: Srna Lango kroz suze progovorila o sinu