VUČIĆ SA NOVOM ITALIJANSKOM VLADOM: "Uveren sam da ćemo nastaviti dugu tradiciju"

Novosti online

22. 11. 2022. u 10:22

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa potpredsednikom Saveta ministara i ministrom spoljnih poslova Republike Italije Antonijom Tajanijem i ministrom odbrane Republike Italije Gvidom Krozetijem.

ВУЧИЋ СА НОВОМ ИТАЛИЈАНСКОМ ВЛАДОМ: Уверен сам да ћемо наставити дугу традицију

Foto: Instagram printskrin/buducnostsrbijeav

- Zahvalan sam ministrima Antoniju Tajani i Gvidu Krozetiju na poseti, jer je to velika i važna stvar za Srbiju. Uveren sam da ćemo i sa novom italijanskom vladom nastaviti dugu tradiciju dobrih i prijateljskih odnosa, jer postoji veliki prostor za širenje i jačanje saradnje u brojnim oblastima - napisao je predsednik Srbije na svom Instagram nalogu.

- Italija je danas jedan od najvažnijih političkih i ekonomskih partnera naše zemlje, ali i uticajan činilac na međunarodnoj političkoj sceni koji svojim pozicijama i aktivnostima može dodatno da doprinese razvoju mirnog i stabilnog okruženja i na Zapadnom Balkanu - rekao je Vučić.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO-SNIMCI:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (61)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove