OŠTRE REAKCIJE POSLANIKA SNS POSLE INCIDENTA U SKUPŠTINI: Jovanović je psovao majku Milenku Jovanovu (VIDEO)

Novosti online

07. 11. 2022. u 18:29

POSLANICI SNS reagovali su na Tviteru posle incidenta u Skupštini Srbije u kojem je poslanik Narodne stranke Stefan Jovanović psovao majku kolegi u sali.

ОШТРЕ РЕАКЦИЈЕ ПОСЛАНИКА СНС ПОСЛЕ ИНЦИДЕНТА У СКУПШТИНИ: Јовановић је псовао мајку Миленку Јованову (ВИДЕО)

Foto: Tviter/Milenko Jovanov

- Prostakluk i vandalizam Stefana Jovanovića! I “ovo” sedi u Narodnoj skupštini Republike Srbije! Za svaku osudu i meru udaljenja sa sednice! - navela je Sandra Božić.

Jelena Žarić Kovačević tvrdi da je psovka bila upućena Milenku Jovanovu.

- Mali Stefan ovo viče Milenku Jovanovu "*ebaću ti mater"?! Dok predsednik Skupštine Vladimir Orlić pokušava da održi red u sali. I posle kreće da nasiljem rešava svoje komplekse. Nemojte se pitati posle zašto opomena. Za uličare je ulica, a ne institucije - navela je Jelena Žarić Kovačević.

Jovanov kaže da je Jovanović "pukao ko lajsna".

- Novi Jeremićev poslanik "pukao ko lajsna". Valjda ga uvredilo što sam citirao bivšeg mu kolegu, pa rekao da slobodno može da me strpa u zatvor, samo uz uslov da me ne dodiruje, jer mi je gadno da me pipne lik koji dodaje vlažne maramice Jeremiću kad ide u ve-ce. Nervozni neki ljudi... - napisao je Milenko Jovanov.

Ako ljudi misle da su večeras gledali malog Zorana iz filma “Tito i ja”, nisu, navodi Milica Nikolić.

- To malog Jeremićevog u Skupštini pustio Miki da pokuša da izgleda strašno.  Pripremili su i pampers da mu strah ne izazove stomačnu nelagodu - konstatuje ona.

Dejan Kesar je napisao da je "Jovanović navikao da bude glavni klovn tamo gde treba da bude ozbiljan".

- Stefane Jovanoviću,  kako ste se ti i Bora vratili brže bolje u klupu kada ispred vas izađe samo jedan čovek.Ali ti si navikao da budeš glavni klovn tamo gde treba da budeš ozbiljan. Prošao si isto kao onda kada si masno slagao da te neko napada. Cirkus sa vama stalno. Željni paznje - naveo je Kesar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!