SRPSKA PORODICA NA METI ALBANSKIH EKSTREMISTA: Detalji napada na porodicu Trajković - trudna Jelena spremala kolače kad su nasrnuli

Novosti online

06. 11. 2022. u 21:19 >> 21:31

PETAR Petković večeras je razgovarao s domaćinom Trajkovićem na čiju je kuću u naselju Kišnica večeras bačen Molotovljev koktel.

СРПСКА ПОРОДИЦА НА МЕТИ АЛБАНСКИХ ЕКСТРЕМИСТА: Детаљи напада на породицу Трајковић - трудна Јелена спремала колаче кад су насрнули

Foto: Novosti

 -Upravo sam razgovarao s domaćinom Trajkovićem na čiju je kuću u naselju Kišnica večeras bačen Molotovljev koktel. On i porodica više puta su bili na meti alb. ekstremista. Ovaj napad je posledica mržnje i antisrpske politike @albinkurti koji ovakve terorističke napade podržava!- napisao je Petković na Tviteru.

Podsetimo, Jelena Trajković koja sa suprugom i trogodišnjim detetom živi u Kišnici, kaže za Kosovo onlajn da je čula zvižduke mladića ispred kuće.

- Spremala sam kolače, i odjednom začula zvižuke mladića i serene automobila. Kada sam izašla da pogledam videla sam jednog mladića koji je gledao u pravcu naše kuće  priča uznemireno Jelana koja je u petom mesecu trudnoće.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PETKOVIĆ: EU je izašla sa svojim nacrtom statuta ZSO, Kurti i to odbio