PREDALI SVOJE UNIFORME: Sa Brnjaka otišli svi srpski policajci i tri Bošnjaka

Novosti online

06. 11. 2022. u 17:24

SRPSKI pripadnici administrativne službe na prelazu Brnjak kao i srpski policajci koji su tamo radili u okviru tzv. kosovskih institucija predali su svoje uniforme i napustili ovu službu, u skladu sa odlukom koju su juče doneli svi predstavnici Srba sa severa.

ПРЕДАЛИ СВОЈЕ УНИФОРМЕ: Са Брњака отишли сви српски полицајци и три Бошњака

Foto: Dragan Milovanović

Ukupno 24 srpska policajca i službenika, ali i tri Bošnjaka, došli su zajedno na prelaz Brnjak nešto posle 16 časova i podneli ostavke.

Razdužili su se u prisustvu albanskih predstavnika tzv. kosovskih insitucija koji će ubuduće sami obavljati ove dužnosti.

Inače, više od 300 srpskih policajaca sa severa KiM razdužilo je danas oko 14 sati uniforme kosovske policije u Severnoj Mitrovici.

(Kosovo online)

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

NESKRIVENO LICEMERJE ZAPADA I BEZOBRAZLUK DORE BAKOJANI: Važne tačke Vučićevog govora nakon jučerašnje vojne vežbe Vihor 2024