"AKO OSMANIJEVA IMA GLAVA NA BACANJE, SRBI NEMAJU": Vulin: Jedine bande koje postoje na KiM jesu šiptarske bande

Novosti online

27. 10. 2022. u 14:36

LIDER Pokreta socijalista Aleksandar Vulin reagovao je na to što takozvana predsednica takozvanog Kosova Vjosa Osmani ponovo priziva nasilje na severu KiM i moli za pomoć SAD i EU za sprovođenje nasilja nad Srbima.

АКО ОСМАНИЈЕВА ИМА ГЛАВА НА БАЦАЊЕ, СРБИ НЕМАЈУ: Вулин: Једине банде које постоје на КиМ јесу шиптарске банде

Foto: Tanjug

- Stvarno treba imati stomak kao Vjosa Osmani, pa moći izgovoriti takvu besramnu laž. Jedine bande koje postoje na Kosovu i Metohiji jesu šiptarske bande koje preotimaju ovlašćenja Kforu i Unmiku i gaze Briselski sporazum. Šiptari u svojoj istoriji nisu pobedili ni u jednoj bici, ni u jednom ratu i zato i sada mole za pomoć NATO saveznike da još jednom ratuju za njih - izjavio je Vulin.

- Ako Osmanijeva ima glava na bacanje, Srbi nemaju, a verujem da ni NATO neće želeti da bije šiptarske bitke. Za mir je potrebno dvoje, a za rat dovoljna je i jedna budala - zaključio je Vulin.


BONUS VIDEO: VUČIĆ PODSETIO NA REČI ŽIVOJINA MIŠIĆA: To su dobre vesti, sad ne možemo da promašimo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)