OŠTAR ODGOVOR VULINA HRVATSKIM MEDIJIMA: Nismo ni istočna, ni zapadna već isključivo srpska Vlada

Novosti online

23. 10. 2022. u 20:37

MINISTAR unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin odgovorio na laži hrvatskih medija: Nismo ni istočna, ni zapadna Vlada, već isključivo Vlada srpskog naroda.

ОШТАР ОДГОВОР ВУЛИНА ХРВАТСКИМ МЕДИЈИМА: Нисмо ни источна, ни западна већ искључиво српска Влада

Foto: MUP

-Svaka Vlada u čijem je formiranju presudno uticao Aleksandar Vučić od 2012. godine do danas, bila je ni istočna, ni zapadna, već srpska vlada. Zato ustaše mogu da komentarišu formiranje naše Vlade, ali moraju da znaju da smo mi samo Vlada srpskog naroda i nikoga drugog, istakao je ministar unutrašnjih poslova Srbije, komentarišući lažne navode hrvatskih medija da predsednik Vučić priprema promenu kursa politike Srbije.

-Znamo da im je teško da razumeju da neko može da bude samostalan, da neko može sam da odlučuje, ali ovo je srpska Vlada. Zato, možete da budete sigurni da ćemo voditi računa o sopstvenim interesima iznad svega, da niko neće moći da naređuje ni ovoj, kao što nije mogao da odlučuje ni o prošloj vladi. Dok god Aleksandar Vučić bude vladao Srbijom po volji građana Srbije, Srbija će odlučivati sama o sebi. Ustaše to ne mogu da razumeju, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin.

BONUS VIDEO - Ovako je javnost prvi put čula za Matiju Bećkovića: Pre tačno 60 godina u “Novostima”

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

BRATE! Legende NBA lige, Kevin Garnet i Trejsi Mekgrejdi, u klinču zbog Nikole Jokića - ko je ovo mogao da sanja?! (VIDEO)