DANAS je održana Sednica Predsedništva Srpske napredne stranke i Sednica Glavnog odbora. Na sednici je usvojen predlog mandatarke Ane Brnabić za članove nove vlade Srbije, ali su prema najavama lidera te stranke i predsednika Srbije Aleksandra Vučića razmatrana i stranačka pitanja, kao i politička pitanja važna za budućnost građana Srbije.

Komentari (150)

Viktor

23.10.2022. 10:52

Srbija je danas razvijena i uspesna zahvaljujuci predsedniku i radu prethodne Vlade, verujem da ce i novi sastav biti podjednako kvalitetan i da ce odgovorno zastupati nasu zemlju.

Petar

23.10.2022. 12:40

Realno, jako teška su vremena i na ovim ljudima je velika odgovornost, ali se nadam da ću uspeti da se izbore sa svim problemima i da će Srbija još više i bolje da se razvija.

Dunja

23.10.2022. 19:18

Ni malo zahvalno vreme za donošenjem odluka, preuzimanjem odgovornosti ili menjanjem ljui na odrđenim položajima, ali SNS i Aleksandar Vučić preuzimaju ogromnu odgovornost za pravičnim i odmerenim donošenjem odluka i sve u interesu države.

Jana

23.10.2022. 19:27

Ko nije sujetan neće mu uopšte smetati što više nije predlog za člana Vlade, ali ono što je važno da na ozbiljno važnim funkcijama imamo odgovorne ljude koji će znati da se bore i donose pravične odluke u svim teškim situacijama.

milenkovic milan

24.10.2022. 21:54

Super. SRECNO!!! Ziv nisam sta ce biti sa Srbijom kada Pr. Vucic vise ne bude predsednik, i propala/ od starnaca placena opozicija pokusa ponovo da dodje na vlast i nastavi da krade/ laze/ otima od Srbije... proda Kosovo, odrekne se R. Srpske i Rusije/ Kine...SRECNO SRBIJO- samo napred jedinstveni!!! (Milenkovic Milan iz Kraljeva, zivi u Virginiji)!!!