AMERIČKI ambasador u Srbiji Kristofer Hil rekao je danas da je Srbija u specifičnim okolnostima kada je u pitanju uvođenje sankcija Rusiji, uglavnom zbog velike zavisnosti od ruskih energenata i da je u pitanju kompleksna slika da bi moglo samo da se kaže "pridružite se sankcijama".

Komentari (11)

Daki

10.10.2022. 14:38

Pa da. Razlokali ste nas i spalili 1999. Hocete opet ucenama i da sami sebi uvedemo sankcije dok vi uveliko kupujete razne resurse od Rusa? Nikad licemeri.

zora

10.10.2022. 14:39

Srbi ne zele da se svrstaju na vasu stranu. Srbi znaju kako ste ih ubijali i da ste im ukrali KOSOVO. Isto tako znaju da vas boli uvo za svaki narod u svetu sve dok ste vi ta sila koja im komanduje. Vi ste osvajaci i pljackasi sveta i sve to da bi vasi djepovi bili puniji.Niste RUSIJI NI DO KOLENA.Ne postujete nikoga i nista. Unistavate sve koji vam se suprostave.

Ljubica

10.10.2022. 15:11

Jel to znači da se SAD ne bi bunile, ako npr. u Teksasu za koju godinu bude dovoljno meksikanaca, da ga preuzmu ? Albanci su proterali jako veliki broj našeg naroda sa Kosova i onda ga uz vašu pomoć uzeli za sebe. Sad mi treba da to prihvatimo zdravo za gotovo.Ako se to dozvoli, verujte da ćete otvoriti Pandorinu kutiju ogromnih razmera, po citavom svetu. I nećete moći iskontrolisati sva ta zbivanja.

Pera

10.10.2022. 16:17

Ako postoji sloboda mišljenja i govora, onda sam ja za to da se uvedu sankcije protiv SAD i da se Hil proglasi nepoželjnom osobom i napusti Srbiju!

Ljiljana

10.10.2022. 16:35

Ostavite Srbiju na miru.Srbija je demokratska zemlja i ne trpi nikakve pritiske. Pokazali ste na delu ko liko vam je Srbija prijateljska a i dalje pokazujete. Sta ste preduzeli kao sila da zastite Srbe na Kosovu? Srbi su ponosni i castan narod,siromasni ali imaju bogatu dusu i pravdoljubivi. Ne trpe nicije Diktate!

BOGDAN

11.10.2022. 04:32

PROTERAJTE AROGANTNOG IMPERIJALISTICKOG GUVERNERA IZ SRBIJE I PROGLASITE OKUPACIJU JUZNE SRPSKE POKRAINE SRPSKO KOSOVO I METOHIJU.SRPSKI NAROD BEZ BORBE NECE POKLONITI NITI JEDAN MILIMETER SVOJE ZEMLJE ZAPADNIM IMPERIJALISTIMA A NAJMANE SIPTRARSKIM HORDIMA IZ CENTRALNE AZIJE KOJI SU U VREME OTOMANSKE OKUPACIJE KOLONIZIRALI SRPSKE ZEMLJE.OBAVESTITE americkog GUVERNERA U SRBIJU DA CE SRPSKI NAROD BAJONETOM OSLOBODITI SVOJE ZEMLJE PRIVREMENO OKUPIRANI OD ZAPADNE ZLOCINCE ANGLOSAKSONCE NACISTE I JUDOMASONSKE GLOBALISTE .NEMOZEMO DA PREDVIDIMO DAN I MESEC KADA CEMO DA OSLOBODIMO NASE ZEMLJE ALI ZA SIGURNO U SVAKI MOMENT SPREMNI SMO DA USTANEMO I DA GINEMO ZA NASU OTADGBINU ,BEZ IKAKVE SUMNJE OSLOBODICEMO NASU ZEMLJU I PROTERACEMO ZLOCINCE OSVAJACE KAO I SVE OSTALE DALI SUTRA ILI IDUCE GODINE ILI IDUCI VEK SVEJEDNO NECEMO PRESTATI BORBU SVE DOK STRANE ZLOCINCE PROTERAMO IZ NASE ZEMLJE I OSLOBODIMO NASE Sv.SAVSKE ZEMLJE I TO JE TO.ZIVELA MAJKA SRBIJA I BRATSKA RUSIJA BEZ RUSIJE NEMA NI SRBIJE DOGODINE U PRIZRENU I TO JE TO.

Kažem

12.10.2022. 16:25

Jedan od razloga naše zabrinutosti u saradnji sa SAD i EU sada je ponašanje SAD jer ne znamo šta je sledeće. Ono što je Klinton-Bajden uradio sa SAD je drugačija SAD od one koje se ja sećam. Nije više zemlja uzor, koja ima brojne dobitnike Nobela... Ovo je neka druga vrsta SAD i mislim da za to moramo biti spremni i da je najbolji vid pripreme da svi radimo zajedno još bliže са Русијом, Кином, Турском, Саудијском Арабијом, Индијом, речју свим не-англо, а посебно не-саксонским слободним светом