DRŽAVE članice Evropske unije izglasale su juče osmi paket sankcija protiv Rusije, koji je ovaj put usmeren i na ograničavanje cene nafte koju Rusija izvozi u treće zemlje izvan EU. Na insistiranje Hrvatske, na čelu sa premijerom te zemlje ustašom Andrejem Plenkovićem, taj paket obuhvata i Srbiju jer preko Janafa neće moći više da uvozi rusku naftu.

Komentari (39)

Cynar

06.10.2022. 17:32

@Drina - Da hrvati osecaju sramotu nebi radili sve sto rade.Mozemo li mi to jednom da shvatimo kakav su hrvati narod- narod ima vlast kakvu i zasluzuje.

Dušan

06.10.2022. 13:31

Vučić u lice sasuo istinu o strašnom zločinu koji su počinili nad srpskim narodom i to je ono što ih boli i na svaki način gledaju da naude Srbiji.

Todor

06.10.2022. 15:15

Ja zaključujem da je 8 paket sankcija pao na teret Srbiji a ne Rusiji. Pazite, EU uvela sankcije trećim zemljama na uvoz Ruske nafte. Da li u to spada i Kina, Indija, Turska... Bugarska... Ko je ovde lud. Šta EU umišlja. Nama može sve ali ostatku sveta ništa.

Aleksandar Sladojevic

06.10.2022. 17:45

Dragi nas Presednice,ponose nas najveci,sve sto ta ustaske stoka danas radi protivno interesima naseg velikodusnog naroda,to cini samo zbog ogromne zavisti,jer belosvetska ustasija ne moze da podnese cinjenicu,da su oni ipak jedna poprilicno inferiornija nacija naspram nasega naroda.Dragi Vucko,nikada ti ne zaboravi,da si ti, ipak jedna moralna gromada naspram tih tamo hitlerovih ficfirica..!! Mogu oni danas kako im se hoce,ali nece moci dokle im se hoce...!! Zivela nasa Srbija..!! Ziveo nas Srpski narod..!!!

AtilaAhil

06.10.2022. 22:32

Сад је на Србији да забрани увоз и извоз све робе из нацистичке Хрватске.Дали ћемо ми Срби једном схватити да са њима завршимо заувек,шта нам та гамад требају можемо без њих они немогу без нас.

Milena

07.10.2022. 08:09

Predsednik Aleksandar Vučić u lice sasuo istinu Hrvatskoj o strašnom zločinu koji su počinili nad srpskim narodom i to je ono što ih boli i na svaki način gledaju da naude Srbiji.