"SRBIJA PRIJATELJE BIRA, A NEPRIJATELJI SE SAMI JAVE": Oštar odgovor ministra Vulina Vladimiru Bilčiku

Novosti Onlajn

25. 09. 2022. u 14:50

MINISTAR unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin odgovorio izvestiocu EP za Srbiju Vladimiru Bilčiku.

СРБИЈА ПРИЈАТЕЉЕ БИРА, А НЕПРИЈАТЕЉИ СЕ САМИ ЈАВЕ: Оштар одговор министра Вулина Владимиру Билчику

Foto: Tanjug

- Srbija je kandidat za članstvo u Evropsku uniju, teritorijalni integritet Srbije napadaju 22 zemlje članice Evropske unije, priznajući lažnu državu Kosovo. Da se razumemo, to je veliki udarac evropskom putu Srbije. - naveo je ministar i dodao:

- A, posebno da bude jasno, Srbija prijatelje bira, a neprijatelji se sami jave -  izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, komentarišući navode izvestioca Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimira Bilčika da je vest o planiranim konsultacijama između Srbije i Rusije veliki udarac za proces pridruživanja Zapadnog Balkana, te da Rusija napada širenje EU.

BONUS VIDEO: 

ALBANSKI HULIGANI ZGROZILI SVE: Urinirali na nadgrobni spomenik Srbima i čekićem udarali po njemu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (6)

VELIKA TRAGEDIJA GAGE ANTONIJEVIĆA Sestra mu umrla usred snimanja filma: Samo je pala, nije bilo pomoći