PETKOVIĆ SE OGLASIO SAOPŠTENJEM: "Ponošu smeta što je još devet zemalja povuklo priznanje takozvanog Kosova"

Novosti online

21. 09. 2022. u 13:10

DIREKTOR Kancelarije za Kosovo i Metohiju dr Petar Petković oglasio se saopštenjem u kome je istakao da predsednik pokreta "Srbija centar" Zdravko Ponoš ne može da oprosti Aleksandru Vučiću snažnu, ponosnu, naprednu i samostalnu Srbiju koja brani svoje Kosovo i Metohiju.

ПЕТКОВИЋ СЕ ОГЛАСИО САОПШТЕЊЕМ: Поношу смета што је још девет земаља повукло признање такозваног Косова

Foto: Tanjug

Saopštenje direktora Kancelarije za KiM prenosimo u celosti.


- Nato general Zdravko Ponoš slika je i prilika one narodne "Vuk dlaku menja, ali ćud nikad", pa bi mu i dan-danas bilo draže da Srbija posrće i kleči pred stranim ambasadorima, umesto što ponosno i postojano stoji na putu odbrane nacionalnih interesa i državnog integriteta.

I upravo je to ono što Ponoš ne može da oprosti Aleksandru Vučiću, snažnu, ponosnu, naprednu i samostalnu Srbiju koja brani svoje Kosovo i Metohiju i naš narod u pokrajini onako kako to bivši režim nikada nije ni znao ni želeo.

Zato Ponošu smeta što je još devet zemalja povuklo priznanje takozvanog Kosova, jer bi mu draže bilo da međunarodni semafor pokazuje rezultat na stranu Prištine, jer oduvek sa strane kibicuje i navija za one koji Srbiji ne žele dobro.

Najbolji odgovor na takav njegov stav biće još ekonomski snažnija Srbija, međunarodno priznata i uvažavana i još ubedljivija podrška naroda Aleksandru Vučiću. I to ni Ponoševa zavist, ni strane agenture neće moći da promene jer narod najbolje zna! - saopštio je Petković.


BONUS VIDEO: 17. MART PREDSTAVLjA ZLOČIN BEZ KAZNE: Petar Petković u Gračanici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024