PETKOVIĆ REAGOVAO NA SRAMAN SNIMAK SAMOOPREDELJENJA: Srpske sredine na KiM za Kurtija su misaona imenica

Novosti onlajn

03. 07. 2022. u 12:58

DIREKTOR kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković reagovao je na skandalozni video snimak Pokreta samoopredeljenje.

ПЕТКОВИЋ РЕАГОВАО НА СРАМАН СНИМАК САМООПРЕДЕЉЕЊА: Српске средине на КиМ за Куртија су мисаона именица

Foto Tanjug

- Koliko je Aljbin Kurti opsednut osvajanjem severa Kosova i Metohije pa mora da snima spotove da u to sebe ubedi? Srpske sredine na KiM za njega su misaona imenica, a ako mu je lakše da živi u paralelnoj realnosti, tu pomoći nema - napisao je Petković.

Podsetimo, Pokret samoopredeljenje objavio je sinoć skandalozni video-snimak uz propratni tekst u kojem se kao ključna poruka navodi je ovaj pokret na čelu sa predsednikom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem za godinu i po dana otpočeo sa, kako navode, “integracijom Severa”, a da prethodna vlast tzv. Kosova to nije uradila za 20 godina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!