HRVATI PRETE VUČIĆU: "Igra je završena, a njegovi dani okončani"

Novosti onlajn

15. 06. 2022. u 16:30

HRVATSKI mediji nastavljaju beskrupuloznu kampanju protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

ХРВАТИ ПРЕТЕ ВУЧИЋУ: Игра је завршена, а његови дани окончани

FOTO: TAN‌JUG/ JADRANKA ILIĆ/ nr

Hrvatski "Večernji list" je objavio kolumnu izvesnog Denisa Romca pod naslovom: "Vučiću je jasno, igra je završena a njegovi dani okončani".

"Pozicija Srbije, zemlje koja želi ostati balkanski partner Rusije i istovremeno održavati bliske odnose sa Zapadom, ako želi napredovati na putu u EU, jednostavno je neodrživa", navodi autor kolumne. 

Foto: Printskrin/www.vecernji.hr

Sve vreme stvara se iluzija da se Srbija mora odlučiti između Istoka i Zapada, iako takav izbor zapravo ne postoji, tvrdi autor teksta i dodaje: 

- Ipak je sve to samo još jedan Vučićev pokušaj da u ovoj igri s visokim ulozima izvrši dodatan pritisak na Zapad da na kraju igre ne ostane praznih ruku. Premda će i dalje odugovlačiti koliko god to bude mogao, i Vučiću je jasno da je igra završena - stoji u kolumni.

U negativno intoniranom tekstu prepunom insinuacija kako se Vučić u stvari radovao otkazivanju posete Sergeja Lavrova Beogradu i "da je planski obilazio Ukrajince koji su sklonište pronašli u Srbiji, poručujući im da se osećaju kao kod kuće i da je Srbija spremna da pomogne i drugim njihovim sunarodnicima kojima je potrebna pomoć", autor kolumne konstatuje da "Naravno da Vučić nije glup"...

Ovo je još jedan napad u nizu na predsednika Srbije, u kom se istovremeno može videti i i njihovo ogromno uvažavanje i strah od Srbije, ali pre svega od predsednika Vučića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (17)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove