NEMAČKI kancelar Olaf Šolc dolazi danas u Beograd, a već se zna sa kakvim porukama stiže - Berlin će podržati evropski put Srbije, ali ne menja pozicije: za njih je Kosovo nezavisno i insistiraće da se što pre potpiše pravno obavezujući sporazum sa Prištinom, tražiće da se priključimo sankcijama protiv Rusije i da utičemo snažnije na Republiku Srpsku da se okane "separatističkih" ideja.

Komentari (16)

Miso

10.06.2022. 07:23

Dosao Svaba da nam preti, da nam uzme Kosovo,Republiku Srpsku i suverenitet, Da uvedemo Rusiji sankcije, onima koji nas podrzavaju u borbi za Srbe na Kosovu i RS. Prete nam parama. Begaj bre Svabo,

doktor

10.06.2022. 07:40

Samo sa Kinom i Rusijom Srbija ce ostati Srbija , inace ce mo postati evropski otirac za noge ! Evropi trebaju radnici za staracke domove i zene prostitutke . Trebaju im nasa brda za skladistenje njihovog nuklearnog otpada i drugog djubreta !! Pogledaj samo sta je od Bugarske i Rumunije postalo !!!!

iz glave

10.06.2022. 08:18

зарад EU чланства тамо некад, у вечности која се распада и економски сурвава и тражи да верност потврдимо самоповређивањем и одрицањем од здравог и напредног дела човечанства које са нама жели сарадњу и напредак.

Petar

10.06.2022. 09:11

Од тога шта су они замислили неће бити ништа. Због Александра Вучића али и због Србије. Ако имају да изнесу неки мало боље осмишљен план, ту смо да се договарамо.

Petar Veliki

10.06.2022. 10:15

Poštovani Predsedniče Aleksandre Vučiću, jedini madat koji imate u razgovoru sa prijateljem Šolcom, je - NE, na sve, što će doneti u koferu. I kulturno mu se zahvalite na poseti, i pomozite mu da spakuje svoj kofer, da nešto ne zaboravi da ponese!

miroslav

10.06.2022. 10:49

saslušati gospon šolca, zahvaliti mu se, i oterati ga što pre svojoj kući . Nije Srbija nicija prćija da nam drugi određuju šta mi treba da radimo i kao da se ponašamo.

Petar Veliki

10.06.2022. 12:38

Predsedniče, prijatelju, Aco, Vučko, ..., meni su ovo dragi, pozitivni sinonimi u obraćanju tebi. Izuzetno cenim i poštujem ono što radiš za Srbiju, svoj narod, svoju decu, i moju decu. Ti moraš da imaš samo jedan odgovor našem dragom prijatelju šolcu - NE!