USKORO ĆE SE VIDETI: Vučić najavio velike promene u Vladi Srbije i u Beogradu

Novosti online

06. 06. 2022. u 20:08

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić najavio je večeras značajne promene u Vladi Srbije, ali i beogradskoj vlasti.

УСКОРО ЋЕ СЕ ВИДЕТИ: Вучић најавио велике промене у Влади Србије и у Београду

Foto: Printskrin/RTS

Vučić je, za RTS, istakao da od naredne vlade očekuje da vodi snažnom ubrzanju u evropskim procesima, ali da donosi nezavisno, samostalno odluke, da se ne odriče svoje politike na prvi telefonski poziv.

- Znate li koliko političara znam kada ih pozove treća sekretarica, četvrtog sekretara neke od ambasada koji se odmah uplaše, rekao je Vučić,

Na pitanje da li zna ko će biti u vladi kazao je da razgovara sa saradnicima o tome.

- Razgovaram sa saradnicima. Svakako će biti značajnih promena od grada, što će se uskoro videti, do vlade Srbije, rekao je Vučić.

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić gostovao je u Dnevniku RTS -a u kojem govorio o razlozima otkazivanja posete ruskog šefa diplomatije Sergeja Lavrova Beogradu, osvrnuvši se na napade koji dolaze iz komšijske Hrvatske.

On je komentarisao izjavu premijera Hrvatske, Andreja Plenkovića koji je rekao da se “Srbija pazi i bira između dve stolice”.

– Da želim da se ponašam kao oni, rekao bih “žao mi vas je”, nisam fasciniran njihovim pretnjama. Više bih voleo da neko želi da razgovora sa nekim. Ne mislim na Amerikance, oni su još i najtiši. Rusiji ne smeju ništa, pa ajde da udaramo malu Srbiju – rekao je predsednik.

BONUS VIDEO: LITURGIJA U SABORNOJ CRKVI: Patrijarh uručio tomos MPC

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu