VUČIĆ O UVREDAMA MILANOVIĆA NA RAČUN ANE BRNABIĆ: "Mnogo više govorite o sebi, nego o njoj"

Tanjug

26. 05. 2022. u 12:03

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da napadi na premijerku Anu Brnabić iz Hrvatske mnogo više govore o onima koji je napadaju, nego o njoj.

ВУЧИЋ О УВРЕДАМА МИЛАНОВИЋА НА РАЧУН АНЕ БРНАБИЋ: Много више говорите о себи, него о њој

Foto: Novosti

- Kada histerija nastane, tu nema ozbiljnih argumenata. Kada vređate Anu Brnabić onako jadno i na ličnoj osnovi, mnogo više govorite o sebi, nego o njoj - kazao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara o Milanovićevim uvredama na račun premijerke Srbije.

Predsednik ističe da smatra da je mnogo važno da se pokaže da ratni zločini ne mogu da ostanu nekažnjeni, a sve ostalo, sve te političke igre, vriska, dreka, histerija, nikome nisu naročito bitne.

- To je politički folklor, nažalost - dodaje.

Na pitanje da prokomentariše fotografiju koja se pojavila na društvenim mrežama, a na kojoj maturanti u Slavonskom Brodu zajedno sa profesorkom u maskirnim pantalonama šalju ustaški pozdrav, predsednik Srbije kaže da nema nikakva saznanja o tome i da zato ne želi da komentariše.

Dodaje da ne zna da li se radi o pravoj fotografiji ili fotomontaži i izražava uverenje da će organi vlasti u Hrvatskoj znati da preduzmu šta je potrebno.

- Fašizam je teška bolest protiv koje moramo da se borimo na svakom mestu i verujem da ćemo ukazivanjem na to kakva je to pošast bila, ali i ne umanjujući mogućnost obnove takve bolesti u Evropi i svetu, sprečiti da se to dogodi - kazao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati