KINESKI narod, kao ni srpski, nikada neće zaboraviti NATO bombardovanje kineske Ambasade u Jugoslaviji 1999. godine, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Kine, koje se nada da će se SAD i NATO pokajati za zločine počinjene u to vreme i prestati da vrše pritisak i prinudu protiv suverenih država.

Komentari (4)

Dušan

07.05.2022. 06:51

Situacija se iz dana u dan pogoršava. NATO i EU osim Mađarske i Turske, su jedna te ista bagra. Pokušavaju da unište ne samo Rusiju, nego ceo svet, nadajući se da će uspeti preko Ukrainaca, koji ginu, i čija se zemlja ruši! Ali, avajjj! Ovoga puta za razliku od drugog s.rata, Kina nije slaba! Ogromna vojna sila i konvencionalno i nuklearno! Tu je i Severna koreja, koja je naravno na strani Kine, a i Indija je uz Rusiju! Japan je ostrvce koje je već osetilo dve bombice! Tu je okean najdublji 10km. Lako će da potone, i nestane u morskim dubinama kao i Velika Britanija! Nije isto biti bombardovan raketama FAU i Satanom! Polovina Evropskih zemalja će se povući, a ostale će biti uništene! Krajnje je vreme da NATO sa EU opamete i prekinu rat protiv Rusije, koji vode preko Ukraine i žrtava njenog naroda!!!

Lazar

07.05.2022. 09:26

Tek kada budu dobili po "brnjici", onda će se povući. Silnika moraš, PRVI, dobro udariti po nosu, da bi se povukao. Tako je i u svim njihovim filmovima, mada film nije stvarnost. Jedino je NATO stvarnost koji treba da dobije po nosu, jer ne nasilan.

Markoni

07.05.2022. 15:09

НАТО зликовцима треба тако рогове поткресати да им више никада не падне на памет да и једну државу тероришу и киње..тада ће се опамети..