BRANKICA KOSTIĆ, DIREKTORKA NARODNE BIBLIOTEKE IZ GRAČANICE Želja da pokažu pripadnost državi Srbji jača od svih strahova

D. Z.

03. 04. 2022. u 11:03

VELIKA je sramota i veliki bezobrazluk od strane prištinskih vlasti koje nama Srbima sa Kosova i Metohije decenijama osporavaju osnovna ljudska prava, jer pravo na izbore je jedno od osnovnih ljudskih prava i svi oni koji smatraju da nas mogu sprečiti u tome prevarili su se jer Srbi u velikom broju dolaze na glasanje- ističe Brankica Kostić direktorka narodne biblioteke iz Gračanice koja je svoje biračko pravo ostvarila u Kuršumliji.

БРАНКИЦА КОСТИЋ, ДИРЕКТОРКА НАРОДНЕ БИБЛИОТЕКЕ ИЗ ГРАЧАНИЦЕ  Жеља да покажу припадност држави Србји јача од свих страхова

Foto: D.Z.

Ona ističe da Srbi sa Kosmeta dolaze u centrlanu Srbiju da glasaju kako bi pokazali pripadnost svojoj državi i da ih u tome ništa ne može sprečiti. I Radmila Petrović (67) iz Babinog Mosta u opštini Obilić došla je je među prvima na glasanje.

-Ja sam prva ubacila papiriće u glasačke kutije-kaže nam Radmila koja ponosno ističe da su građansko prvao ostvarili i nje suprugi dvojica sinova. Ipak priznaje da je strahovala od bezbednosti u putu, da im se ne desi neki incident od strane Albanaca ali kaže da je želja da dokažu pripadnost državi Srbji jača od svih strahova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)