ZBOG LJUBAVI BEŽAO IZ KASARNE: Kako je predsednik Vučić služio vojsku sa Srđanom Mitrovićem iz Niša

Novosti online

29. 03. 2022. u 22:32

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić gostujući u emisiji Amidži šou otkrio je mnogima nepoznate detalje iz svog života.

ЗБОГ ЉУБАВИ БЕЖАО ИЗ КАСАРНЕ: Како је председник Вучић служио војску са Срђаном Митровићем из Ниша

Foto: Printskrin/Pink

Pričao je i u služenju vojnog roka, pa je pričao o svom drugu iz vojske Srđanu Mitroviću iz Niša.

- Nas dvojica smo najviše puta bežali. Ja sam jednom upao u Tilovo, to je reka, smrzao sam se tu. Tada smo klinci bili, ja sma u vojsku otišao sa 18 godina. Mislili smo da su to neka srećna vremena - rekao je predsednik, komentarišući snimak gde s epojavio njegov ratni drug.

A evo šta je Srđan Mitrović govorio o vojničkim danima sa predsednikom Vučićem.

– Došao sam na stražiranje u Sarajevo, čekao me jedan vojnik i ispalo je da ćemo biti u istoj četi. Nakon upoznavanja, rečeno mi je da će jedan čovek biti sa mnom, ali on je zvezdaš – rekao je Mitrović. - – Vojničkih ljubavi je bilo, što se presednika tiče, jedno vreme se pričalo da je zbog jedne cure bio spreman da radi neke stvari koje nisu bile dozvoljene u JNA. Da je izlazio bez dozvole, preskakao ogradu.

On je istakao da je druženje sa predsednikom trajalo šest meseci.

– Kada smo se razdužili, zadržao sam vojničke mačeve, rekao mi je posle da ne dolazim iz Niša samo zbog mačeva – istakao je on.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!