ŠAPIĆ PORUČIO: Učinićemo sve da Beograd bude grad sporta (FOTO/VIDEO)

Novosti online

27. 03. 2022. u 15:27 >> 15:57

UČINIĆEMO sve da Beograd bude grad sporta i postane prepoznatljiv po velikom broju sportskih terena, bazena, igrališta i najboljim mogućim uslovima u ovom delu Evrope za sport i rekreaciju, koje ćemo obezbediti za sve Beograđane, poručio je Aleksandar Šapić, prvi na listi „Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve“.

ШАПИЋ ПОРУЧИО: Учинићемо све да Београд буде град спорта (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: SNS

- U naredne četiri godine rekonstruisaćemo sve bazene na teritoriji grada, krenuti u izgradnju novih, a takođe ćemo pokušati da obezbedimo da otvoreni bazeni budu besplatni za sve građane, najveći deo letnje sezone - dodao je Šapić.

Šapić je naglasio da su sport i kultura ključni za razvoj zajednice, promociju istinskih vrednosti, naročito kod dece, te da u ovim oblastima ne smemo da štedimo, već, naprotiv, podignemo ulaganja.

Foto: SNS

 

- Omogućićemo našoj deci što bolje uslove za bavljenje sportom, od rekreativnog do profesionalnog - rekao je Šapić.

Istakao je da će njegova obaveza, kao nekoga kome je sport obeležio život, biti da, ako postane gradonačelnik Beograda, uradi sve što je u njegovoj moći kako bi sport podigao na viši nivo.

 

Mislim da Beograd to zaslužuje, a obavezuju nas i sportska tradicija koju naš narod ima i svi uspesi koje smo u sportu ostvarili, zaključio je Šapić.

BONUS VIDEO - OVACIJE ZA PREDSEDNIKA: Pogledajte kako su građani Borskog okruga pozdravili Vučićev izlazak na binu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (9)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)